top of page
lamp

Artikelpagina

Het Verschil Tussen IP-44 en IP-65 voor Buitenverlichting:

Buitenverlichting speelt een cruciale rol in het verbeteren van de sfeer en veiligheid van je buitenruimte, of het nu je tuin, terras of balkon betreft. Bij de aanschaf van lichtsnoeren, prikkabels, of solar lampen voor buitengebruik, is het van essentieel belang om rekening te houden met de beschermingsklasse (IP-waarde) van de verlichting. Bij ons bieden we zowel IP-44 als IP-65 lichtsnoeren aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.


Wat is het Verschil Tussen IP-44 en IP-65?



De IP-waarde staat voor "Ingress Protection" en geeft aan in hoeverre een elektronisch apparaat beschermd is tegen invloeden van buitenaf, zoals stof en vocht. Hieronder lichten we het verschil toe tussen IP-44 en IP-65:


IP-44 (Spatwaterdicht):

- IP-44 gecertificeerde lichtsnoeren zijn ideaal voor algemeen buitengebruik.

- Ze zijn bestand tegen opspattend water en lichte regen, waardoor ze geschikt zijn voor terrassen en beschutte buitenruimtes.

- Onze IP-44 lichtsnoeren bieden betrouwbare prestaties en zijn weerbestendig.


2. IP-65 (Stof- en Sproeiwaterdicht):

- IP-65 gecertificeerde lichtsnoeren zijn ontworpen voor veeleisend buitengebruik.

- Ze zijn bestand tegen stofdeeltjes en sproeiwater, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in tuinen en open buitenruimtes.

-Onze IP-65 lichtsnoeren bieden duurzaamheid en bescherming tegen alle weersomstandigheden.




Waarom Zou Je Kiezen Voor Onze IP-44 en IP-65 Lichtsnoeren?



-Weerbestendig: Onze lichtsnoeren zijn ontworpen om te presteren in diverse weersomstandigheden, of het nu zonnig is of regent.


- Duurzaamheid: Met hoogwaardige materialen en constructie zijn onze lichtsnoeren gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen slijtage.


- Energiebesparing: Wij gebruiken energiezuinige LED-lampen in plaats van gloeilampen, wat niet alleen milieuvriendelijker is, maar ook leidt tot aanzienlijke energiebesparingen.


- Flexibiliteit: Onze lichtsnoeren zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en stijlen, waardoor je de perfecte keuze kunt maken voor jouw buitenruimte.


- Solar Lampen: We bieden ook solar lampen die op zonne-energie werken, wat nog milieuvriendelijker is en je energierekening verlaagt.


Of je nu een gezellige sfeer wilt creëren met feestverlichting of je buitenruimte wilt verfraaien met duurzame en weerbestendige lichtsnoeren, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek ons assortiment IP-44 en IP-65 lichtsnoeren en geniet van de voordelen van hoogwaardige buitenverlichting.


Investeer in kwaliteit, stijl en duurzaamheid voor je buitenverlichtingsbehoeften en maak van je buitenruimte een plek om van te genieten, ongeacht het weer.


bottom of page